Nieuws

Het web-team // 01.01.2006

Creatief Full Service Webdesign EN Creatief Full Service Reclame. Samen kunnen we alles aan!

Creatief Full Service Webdesign Heeft de nodige KNOW-HOW in huis om voor u een goed ogende, gestructureerde site te maken en te hosten. Een site die meer is dan een digitale bladzijde op het net.
We maken uw site dynamisch, kleurrijk, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk, informatief en kunnen ervoor zorgen dat hij goed te vinden is. De site wordt gedragen door een degelijk basis van verschillende modules die perfect op elkaar inspelen en elk op hun manier bijdragen tot een geheel van creatieve opmaak en technische ondergrond.

Bij Creatief Full Service Webdesign wordt in team gewerkt en dat maakt ons sterk. Het web-design team bestaat uit creatieve en technische programmeurs die goed op elkaar ingespeeld zijn en met de klant in verbinding staan via een webco÷rdinator. Die zorgt door zijn meervoudige contacten met de klanten dat de afspraken ingevuld worden en de site er precies uitziet zoals de toekomstige eigenaar het wenst. Door zijn ervaring helpt hij, van het begin af, meedenken om een project succesvol te maken.

Het diensten- en productaanbod van Creatief Full Service Webdesign is zeer uitgebreid. We kunnen u in het ganse traject begeleiden en voorzien, registratie van uw domeinnaam, hosting van uw site, opmaak, promotie, enz...

Ons Creatief Full service webdesign team bestaat uit:

Thierry
Hij staat in voor het technisch programmeren en beheert de databases.

Maarten & Ludovic
Zij zorgen voor het grafische verhaal van de site.

Dirk
Hij co÷rdineert het hele webgebeuren en onderhoudt de contacten met de klant.

En we breiden nog uit..
Voorgaande berichten:

 
◊ Golf O Mundo opent zijn deuren en lanceert site // 21.02.2008 »
◊ Christophar lanceert omvangrijke online apotheek // 08.01.2008 »
◊ De 29 vlaamse bedrijvencentra kiezen voor TMG // 19.06.2007 »
◊ Multimedia For Industry (M4I) // 27.03.2007 »
◊ Digital printing bij Creatief // 21.09.2006 »
◊ Het web-team // 01.01.2006 »