Nieuws

Christophar lanceert omvangrijke online apotheek // 08.01.2008

Apotheek Lefebre in Gent lanceert een vernieuwde online apotheek voor para-farmacie en zelfzorg-producten. Het concept bestaat al langer, maar Christophar onderscheidt zich van zijn concurrenten met een nauwkeurig uitgekiend systeem dat volledig in het teken van gebruiksvriendelijkheid staat, zowel voor de klant als de beheerder.

De portaalpagina bestaat uit een gedoseerd overzicht van het uitgebreide aanbod en de gebruiksmogelijkheden van de website.

Christophar deelt het aanbod onder in negen categorieën. Na het aanklikken van een bepaalde categorie wordt de bezoekers zorgvuldig begeleid naar het product waar hij naar op zoek is, zelfs al heeft hij nog geen idee bij welk merk het te vinden is. Binnen de categorie bestaat namelijk de mogelijkheid om via het soort product (of het merk) naar het artikel te navigeren. Bovendien is er op iedere pagina een zoekfunctie voorzien waarmee de klant onmiddellijk naar een specifiek artikel kan gaan.

Op de artikelpagina van het product vindt de bezoeker de gangbare prijs én het voordeel dat hij doet bij Christophar. Er is tevens een mogelijkheid voorzien om anderen op de hoogte te stellen van dit voordeel d.m.v. een eenvoudig mailtje. Eens de bezoeker het aantal exemplaren bepaald heeft, kan hij óf naar de kassa, óf nog wat verder winkelen.

Het bestelsysteem stroomlijnt zowel het aankoopproces voor de klant als het facturatiesysteem voor de beheerder van de website. Als een product aangekocht wordt, krijgt de klant een bevestigingsmailtje met een oplijsting van de artikelen en de nodige informatie rond de betaling ervan. De beheerder ontvangt een e-mail met de noodzakelijke adresgegevens, een oplijsting van de producten, een autmatisch gegenereerd factuurnummer en de gewenste betalingsmethode van de klant.

Via de Mail-Eye kan Christophar zijn geregistreerde bezoekers informeren over promoties en nieuwe artikelen.

Een uitgebreid aanbod, grenzeloze mogelijkheden en een doorgedreven klantvriendelijkheid. Met het totaalpakket (Web-Eye, Cat-Eye, Shop-Eye, Mail-Eye en Top-Eye) van Creatief NV maakt Christophar zich op voor een succesvolle toekomst.
Voorgaande berichten:

 
◊ Golf O Mundo opent zijn deuren en lanceert site // 21.02.2008 »
◊ Christophar lanceert omvangrijke online apotheek // 08.01.2008 »
◊ De 29 vlaamse bedrijvencentra kiezen voor TMG // 19.06.2007 »
◊ Multimedia For Industry (M4I) // 27.03.2007 »
◊ Digital printing bij Creatief // 21.09.2006 »
◊ Het web-team // 01.01.2006 »